Cassidian proslavio desetu obljetnicu Kineske TETRA mreže ‘Just Top NetCom’

pk2Na proslavi desete obljetnice, TCCA (Asocijacija za TETRU i kritične komunikcije) uručila je priznanje za izvrsnost najviše kategorije ‘World Class TETRA Network and Operation Award of Excellence’ operateru Pekinške TETRA mreže tvrtki Beijing Just Top NetCom.

Najveću azijsku digitalnu trunked radio-mrežu koja je ujedno i najveća mreža na području jednog grada, razvila je i instalirala tvrtka Cassidian, prije deset godina u Pekingu.

“Ponosni smo na desetogodišnju suradnju sa tvrtkom Beijing Just Top NetCom,” rekao je za vrijeme proslave Zoltan Wirth, podpredsjednik i šef za globalne operacije tvrtke Cassidian. “Zajedno smo stvorili jednu od najboljih TETRA mreža, postižući pri tom najviše razine kvalitete u Kini. Ova nagrada posebno naglašava naš uspjeh. Cassidian će i dalje nastaviti usku suradnju sa našim klijentima i našim partnerom Just Top NetCom na daljnjem razvoju i evoluciji ove mreže.”

Ova pekinška TETRA mreža koja je u državnom vlasništvu postala je najveća u Aziji i najveća gradska mreža takve vrste nakon četiri proširenja od prve instalacije. Sastoji se od šest DXTip switcheva i više od 350 baznih stanica tvrtke Cassidian. U pekinškoj regiji ona pokriva i sve važnije zatvorene prostore, kompletnu podzemnu metro željeznicu kao i sve autopute na tom području. Do kraja 2012. godine imala je više od 90 000 korisnika, a kao prva dijeljena TETRA mreža (ima više različitih vrsta korisnika, nije namijenjena samo za public safety) korištena je i za vrijeme najvećih Olimpijskih igara u povijesti 2008. godine u Pekingu.